Min fisse er begyndt at lugte ældre sort fisse

Slikke sæd i fisse

13/11/ · Hun er fra naturens side skabt “surt”, for at forhindre bakterier, infektioner og sygdomme i dit underliv. PH-værdien i din vagina er placeret på omkring fire (mellem sort kaffe og appelsinsaft) på en syre/base-skala. Det betyder, at den er i den syrlige ende af skalaen og derfor har tendens til at lugte surt. Sådan er det fra naturens Estimated Reading Time: 5 mins. m Up0Down 27 september , Min datter har fra fødslen haft afføring i hver eneste ble. Hun bliver ammet og vi er for tre aftner siden, begyndt at give hende en flaske ved aftenstid. Hun drikker ikke ret meget af den, så har ikke tænkt på at den kunne blive et problem. Men de [ ].

Nu er hun så efter ti år begyndt igen — i smug. Under en gammel taske i et skab i entreen gemmer hun cigaretter, lighter, myntepastiller, og hvad en vaks teenager på 56 nu ellers skal bruge for at skjule sin rygning. Jeg har et par gange sagt, at jeg synes, hun lugter af røg, hvad hun selvfølgelig benægter. Jeg er lidt skuffet — både over rygningen, men mest over, at hun tror, jeg ikke kan lugte en smugryger på lang afstand.

Og selvfølgelig irriteret over hele det afvænningscirkus, vi skal have én gang til. Har I et godt råd til, hvordan jeg konfronterer hende?

Overgangsalder og omme bryster Dansk pige dirty talk Anne lindfjeld nøgen

Min-Mave artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Forældregrupper Afføringen er begyndt at lugte. Min datter har fra fødslen haft afføring i hver eneste ble. Hun bliver ammet og vi er for tre aftner siden, begyndt at give hende en flaske ved aftenstid. Hun drikker ikke ret meget af den, så har ikke tænkt på at den kunne blive et problem. Men de sidste to dage har hun kun haft tissebleer er oveni blevet vildt forkølet, hvilket nok ikke har noget med sagen at gøre.

Filippa suenson nøgen Dusk på fissen Dansk pige får pik

Hvorfor er min kat ‘ s tisse begyndt at lugte meget stærkt af ammoniak? On januar 22, by admin. Jeg har en kat, der er steriliseret i min lejlighed i de sidste otte måneder. Hun plejede at være vild, jeg tog hende ind, da hun var omkring seks måneder gammel. Så hun er omkring 1,5 år gammel. 17/12/ · Der er nogle kvinder, der har problemer med at acceptere egenskaberne i deres intime områder. Som følge heraf er det ikke mærkeligt, at der er nogle der bruger vaginale udskylninger. Hvis du er begyndt at bruge dem, og du bemærker dårlig urin lugt på samme tid, så lyt engang. Det vil være bedst for dig at stoppe hurtigst muligt.

I min stramme fisse

Sidste ændring: 17 december, Har du bemærket, at din urin altid har en dårlig lugt? Vil du vide grundene til, at din urin lugter dårligt? Hvis ja, fortsæt med at læse, og vi vil fortælle dig de mest almindelige grunde. Urin har en karakteristisk lugt grundet urea. Ifølge koncentrationen af urinstof i din krop vil din urin have en stærkere eller svagere lugt. Normalt har din urin ikke en stærk eller ubehagelig lugt.

Når der opstår en dårlig duft, er dette et tegn på, at der sker noget i din krop. Det kan være et simpelt spørgsmål om at ændre din kost. Eller det kan skyldes et mere alvorligt helbredsproblem.

Nøgne piger i naturen Sæd i fisse danak Klamydia smitte lesbisk sec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *